Avui us porto la recepta d'unes galetes que vaig fer l'altre dia seguint la recepta de la DelicioslyElla. No cal dir que són unes galetes sense gluten, sucre, làctic i ou.
Ingredients (per unes 20 galetes):
-100gr d'ametlles
-100gr d'avellanes
-100gr de farina de fajol
- 50 gr de xarop d'atzavara
- 50gr de dàtils
- Mig got d'aigua
- 3 cullerades de cacau en pols
- 3 cullerades de llavors de chia
- 2 cullerades d'oli (a la recepta original és oli de coco)
Preparació:
Triturem les avellanes i les ametlles ben petites. Les posem en un bol i ho barregem amb la farina de fajol.
Quan ho tinguem barrejat hi afegirem la resta dels ingredients triturant-los amb el minipimer. Per als dàtils és millor si primer els talleu amb unes estisores en trossos petits, així es trituraran més fàcilment.
Un cop ben triturat -us hi passareu una estona...- poseu la massa sobre una superfície plana i passeu-hi un corró per sobre. Llavors amb l'ajuda d'un motllo aneu formant les galetes.
A mesura que us vagin sortint les aneu col·locant a la plata per al forn. A dins del forn s'hi hauran d'estar uns 20 minuts a 180º. Un cop refredades ja podreu gaudir d'unes galetes energètiques i súper saludables.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada