PRESENTACIÓ

 Marina 



Fa un temps que em van dir que era intolerant a més de 10 aliments, entre els quals hi ha el gluten, el sucre i els làctics. Fins aleshores sovint em trobava malament després de menjar. Vaig consultar diferents especialistes fins a trobar la meva actual metgessa que, a més, és nutricionista i homeòpata. 

A partir de llavors, els meus hàbits alimentaris van canviar completament. Això no va ser fàcil al principi. La primera cosa que vaig haver d'aprendre va ser a menjar poc a poc i  a mastegar bé els aliments. També vaig haver d'acostumar-me a combinar correctament els aliments i a no beure aigua durant els àpats o la digestió. Però no va ser tan sols un canvi d'hàbits, va ser, sobretot, un canvi de mentalitat. Vaig començar a adornar-me de la importància que té l'alimentació sobre el nostre organisme i la manera com i on mengem. No és el mateix menjar dreta al claustre de la universitat amb un tupper fred que asseure's a una taula parada, tenir conversa amb amics o família i prendre's tot el temps del món per assaborir i mastegar bé el menjar que tens al plat. Tampoc és el mateix comprar productes de grans cadenes, prefabricats i amb abundant quantitat de conservants i colorants que mirar d'alimentar-se de productes de proximitat, ecològics i del temps. 

És per aquest motiu que he començat aquest blog, per a poder compartir amb tothom tot el que he anat llegint i aprenent sobre els aliments. També per a penjar les receptes que vaig llegint o inventant a casa, receptes boníssimes i alhora molt sanes que són aptes per a tots els estómacs. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada