dissabte, 8 de febrer del 2014

"Paninis" de carbassó

Bones! Avui us porto una recepta que vaig trobar al Pinterest, però que originalment pertany a la web www.insonnetskitchen.com, una pàgina molt interessant amb un apartat de receptes sense gluten. Recomano donar-hi un cop d'ull perquè hi ha molt bones idees.

En aquests "paninis" la base no serà feta de pa, sinó que serà el carbassó el que aguantarà tots els altres ingredients. És una manera molt fàcil i divertida de menjar la verdura, i també molt ràpida ja que no fa falta cuinar les verdures abans de posar-les al forn. 

Ingredients que necessitarem (poso els ingredients amb què els vaig fer jo, però no cal dir que tot allò que es posa sobre el carbassó és totalment intercanviable):

- Un carbassó (en surten 3 llesques)
- Tomàquet en conserva, en el meu cas era l'últim pot de tomàquet de l'hort de l'estiu... :(
- Una pastanaga ratllada
- Una mica de pebrot tallat a daus
- Sèsam







El que farem primer serà tallar el carbassó en 3 fines llesques i els treure'm les llavors.




Després fregirem la tomata fins que s'hagi begut tota l'aigua posant-hi una mica de sal i orenga. Tot seguit tallarem la pastanaga i el pebrot i ho posarem tot sobre el carbassó en una plata per anar al forn. També espolsarem llavors de sèsam pel cim dels paninis i un rajolí d'oli.
Posarem la plata a dins del forn a 200º durant uns 25 minuts o més, fins que quedi ben rosset. Llavors ja podrem gaudir d'uns paninis totalment vegetals, sans i molt saborosos. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada