dimecres, 2 d’abril de 2014

Hamburgueses de quinoa

Bones! Avui us porto una nova manera de menjar la quinoa: en forma d'hamburgueses. 

Ingredients:
1 tassa de quinoa
1 ceba
2 pastanagues
Farina de cigró (si no sou celíacs o intolerants podeu fer servir farina de blat)


Primer de tot courem la quinoa. Es cou de la mateixa manera que l'arròs integral, és a dir, 2 mesures d'aigua per cada part de quinoa. Recordeu rentar molt bé la quinoa abans de bullir-la, és molt important! 
Juntament amb l'aigua i la quinoa hi ratllarem dues pastanagues. Ho taparem tot i esperarem que es begui l'aigua.
Mentrestant fregirem la ceba i preescalfarem el forn.

Un cop tenim la quinoa i la pastanaga bullides ho barregem amb la ceba a la paella mateix i ho fregim una mica perquè s'acabi d'evaporar tota l'aigua. Llavors posarem la barreja en un bol i hi afegirem l'aglutinant, que en aquest cas és la farina de cigró barrejada amb aigua. Després, amb una cullera anirem treien porcions de la barreja, els hi donarem forma d'hamburguesa i les posarem en una plata per anar al forn amb paper de plata amb oli perquè no s'enganxin.

Ho posem al forn durant uns 15 minuts o fins que ho veiem torrat i ja estaran llestes!





1 comentari:

  1. MMMMhhh quina bona pinta. M'agradaria que fessis algun article sobre aliments imprescindibles per tenir al rebost, per poder fer receptes naturals. Gracies

    ResponElimina