dimarts, 28 de gener de 2014

Galetes de xocolata

Avui us porto la recepta d'unes galetes que vaig fer l'altre dia seguint la recepta de la DelicioslyElla. No cal dir que són unes galetes sense gluten, sucre, làctic i ou.

Ingredients (per unes 20 galetes):

-100gr d'ametlles
-100gr d'avellanes
-100gr de farina de fajol
- 50 gr de xarop d'atzavara
- 50gr de dàtils
- Mig got d'aigua
- 3 cullerades de cacau en pols
- 3 cullerades de llavors de chia
- 2 cullerades d'oli (a la recepta original és oli de coco)


Preparació:

Triturem les avellanes i les ametlles ben petites. Les posem en un bol i ho barregem amb la farina de fajol.




Quan ho tinguem barrejat hi afegirem la resta dels ingredients triturant-los amb el minipimer. Per als dàtils és millor si primer els talleu amb unes estisores en trossos petits, així es trituraran més fàcilment.

Un cop ben triturat -us hi passareu una estona...- poseu la massa sobre una superfície plana i passeu-hi un corró per sobre. Llavors amb l'ajuda d'un motllo aneu formant les galetes.





A mesura que us vagin sortint les aneu col·locant a la plata per al forn. A dins del forn s'hi hauran d'estar uns 20 minuts a 180º. Un cop refredades ja podreu gaudir d'unes galetes energètiques i súper saludables.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada