dimecres, 8 de gener de 2014

"Mousse" de xocolata, alvocat i plàtan

Bones! Avui us porto una recepta molt fàcil de fer i amb ingredients senzills de trobar. Es tracta d'una mousse (però evidentment no ho és en el sentit habitual) de xocolata sense sucre. És una recepta que vaig trobar per internet en algun fòrum però amb variacions pròpies.

Per a fer-la necessitarem: 

- 250 grams d'alvocat (sobretot assegureu-vos que és ben dolç)
- 150 grams de plàtan (no cal dir que es pot variar la quantitat depenen de les nostres preferències)
- 20-30 grams de cacau en pols (és important que sigui un bon cacau, i si és de cultiu ecològic millor)
- 60 grams de llet d'ametlles (qualsevol llet vegetal hi anirà bé)
- 50 grams de mel o xarop d'atzavara


Per a fer la mousse tan sols haurem de posar tots els ingredients en un recipient i amb el minipimer triturar-ho tot. Ha de quedar una massa molt fina. Si veiéssim que queden grumolls podem passar-ho pel colador xinès i ens quedarà ben fi. Per últim, si volem donar un toc refrescant a la mousse és recomanable barrejar-hi unes fulles de menta trinxades. La menta ens ajudarà a fer la massa menys densa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada